50 Alumni for 50 Years

Date
May 17, 2017 13:00 - 16:00 EEST
Location
Hotel Boavista, Ballroom, Aleea F. C. Ripensia 7, Timișoara, Romania

În perioada 15-20 mai 2017 Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, celebrează semicentenarul de la înființarea sa. Se împlinesc 50 de ani de când această instituție prestigioasă de învățământ superior formează economiști care și-au pus amprenta asupra mediului de afaceri din zona de vest a României, dar nu numai. Zeci de mii de economiști formați la Timișoara aduc valoare adaugată în companii private și instituții publice de pe toate meridianele globului pamântesc.

Cu această ocazie FEAA lansează proiectul “50 for 50” - 50 Alumni for 50 Years of FEAA, un proiect care dorește să aducă în fața comunității academice din Universitatea de Vest din Timișoara personalități importante care au urmat cursurile facultății noastre și care s-au remarcat prin performanțe deosebite.

Nominalizările pot fi realizate în perioada februarie - martie 2017 de către companii, ONG-uri, instituții publice și persoane fizice. Suntem convinși că prin intermediul acestui proiect vom aduce în atenția studenților noștri profeșioniști de înaltă clasă care să îi motiveze pentru o carieră viitoare de succes. Poveștile lor de succes și amintiri plăcute din timpul facultății au totodată menirea să îi apropie pe toți membri comunității noastre de alumni.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.