Scoala de vara "LEADERSHIP CULTURAL"

Date
Jul 01, 2018 09:00 -
Jul 07, 2018 20:00 UTC
Location
Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea de Vest din Timisoara, Bd. Parvan nr. 4

S-a dat startul inscrierilor la scoala de vara pentru ”LEADERSHIP CULTURAL” organizata de #UVT in perioada 1-7 iulie. Speakeri de marca precum - Vasile Șirli (director muzical la Disneyland Paris), Constantin Chiriac (președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu), Jarosław Fret (directorul Institutului Grotowski Wrocław), József Kardos (directorul al Festivalului Sziget Budapesta), Monica Urian de Sousa (Manager de programe la Comisia Europeană, departamentul de Educație & Cultură, responsabilă de ”Audience development”), Oana Balutescu si Bianca Floare (Ministerul Culturii, coordonatoarele programelor Europe for Citizens si Creative Europe), Dragoș Bucurenci (director Fundația Hope and homes for children , consultant și trainer în comunicare) vor interactiona cu cursantii selectati care vor fi pregatiti sa dezvolte proiecte culturale relevante pentru Timisoara Capitala Culturala 2021.

Scoala de vara "LEADERSHIP CULTURAL" organizata de UVT in perioada 1-7 iulie reprezinta un prim pas în formarea de tineri lideri și în consolidarea unei rețele de oameni în măsură să genereze proiecte și să conducă programe culturale de amploare.

Școala de vară de leadership cultural se adresează persoanelor dinamice, active în proiecte culturale din diverse medii profesionale și pasionaților de cultură care doresc să se implice în conceperea și implementarea de proiecte.

Fie că este vorba despre studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți de facultate, participanții trebuie să aibă spirit de echipă, entuziasm, dorința de a genera proiecte, să fie buni cunoscători ai limbii engleze (nivel B2) și să aibă disponibilitate de participare pe întreaga perioadă de desfășurare a Școlii (1 – 7 iulie 2018), dar și în perioada de implementare a proiectelor rezultate. Experiența în domeniu nu este obligatorie, dar constituie un avantaj.

Inscrierile au loc in perioada 1-14 iunie pe site-ul scolii de vara http://cultural-leadership.uvt.ro

Participarea la Școala de vară de "Leadership cultural" este gratuită, pe baza unei proceduri de selecție, prin încărcarea CV-ului și a unei scrisori de intenție de maximum o pagină. Numarul maxim de persoane selectate este 25 dintre care 5 vor fi studenți.

 

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.